Algemeen

Kan Anthony Mackie wel lang mee als Captain America?

De acteur denkt nog 6 tot 8 jaar door te kunnen gaan als Captain America.

door Jim Pedd om 07:59 in Algemeen
Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier bouwde duidelijk het verhaal van Anthony Mackie's Sam Wilson als de nieuwe Captain America op. Hij begon zijn verhaal als Falcon en eindigde de serie als de nieuwe Cap.

In de serie zien we in eerste instantie dat Sam Wilson het niet ziet zitten om de nieuwe Captain America te worden. Uiteindelijk omarmt hij die identiteit, naarmate hij zich meer realiseert over de rol die hij zou kunnen hebben als symbool van een generatie. Het verhaal ging snel dat er een nieuwe Captain America-film zou komen en dus is de grote vraag natuurlijk hoe het door gaat.

Grote toekomst
Anthony Mackie laat weten dat hij niet zeker weet wat Sam Wilson te gebeuren staat in het Marvel Cinematic Universe. Maar hij ziet het zitten om voorlopig even door te gaan.

"Kijk, ik zie het niet zitten om een 55-jarige Captain America te zijn, dus ik heb nog een solide 8 jaar in me," aldus de acteur.

Hoewel dus niet zeker is wat er te gebeuren staat met Captain America, is duidelijk dat Mackie voorlopig nog wel door wil. Dat belooft wat!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair