Video

Jessica Chastain is onherkenbaar in trailer 'The Eyes of Tammy Faye'

Zo zag je Chastain en Andrew Garfield nog niet eerder.

door Bram de Groot om 14:29 in Video
Een paar dagen geleden zagen we al de eerste foto's uit The Eyes of Tammy Faye en nu hebben we ook de eerste trailer. In de film zijn de voornaamste hoofdrollen voor de bekende acteurs Jessica Chastain en Andrew Garfield.

Beide acteurs hebben duidelijk wat uiterlijke aanpassingen gekregen voor hun rollen als de Amerikaanse televisiepredikanten Jim en Tammy Bakker. Vooral Chastain is nagenoeg onherkenbaar.

Eerste trailer The Eyes of Tammy Faye
In de film van regisseur Michael Showalter (The Lovebirds, The Big Sick) zien we de succesvolle televisiepredikanten die van 1974 tot 1987 een goed bekeken tv-programma hadden waar veel gelovige mensen op af stemden.

Maar zo betrouwbaar bleek de beste Jim helemaal niet te zijn. Hij werd naast fraude ook verdacht van verkrachting. Het betekende ook een klap in het gezicht van velen, maar uiteraard ook van Tammy.

Met ook rollen voor Cherry Jones, Vincent D'Onofrio, Fredric Lehne en Mark Wystrach moet The Eyes of Tammy Faye van Searchlight Pictures op 17 september in de Amerikaanse bioscopen verschijnen.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair