DC-film 'Nightwing' kan nog steeds gemaakt worden

DC-film 'Nightwing' kan nog steeds gemaakt worden

In 2017 aangekondigd, maar er is nog steeds geen Nightwing...

In februari 2017 werd bekend dat Warner Bros. aan de slag zou gaan met een Nightwing-film en dat Chris McKay deze moest gaan regisseren. Nu alweer ruim vier jaar later is er nog niks.

En dat lijkt voorlopig ook zo te blijven, al meldt McKay (The LEGO Batman Movie) nu dat de plannen zeker weer opgepakt kunnen gaan worden, ondanks dat deze voorlopig op een laag pitje staan.

"Ik hoop nog steeds dat die film gemaakt gaat worden. Wat mij betreft zijn de plannen nog niet verloren," vertelt McKay in een interview.

"Het is duidelijk iets dat... ze hadden andere prioriteiten, ze hadden andere uitdagingen. Ze hadden dingen die ze moesten doen, en ik denk dat ze hun weg hebben gevonden, met hun recente successen en de dingen die ze nu van plan zijn."

Nieuwe kans voor Nightwing?
"Ik denk dat het de deur voor ons opent om de Nightwing-film te maken," vervolgde hij. "Nightwing is een grote, actievolle, emotionele film." Uiteraard zijn er nu meer mogelijkheden. Warner Bros. heeft HBO Max en zou ook kunnen kiezen voor een serie of een losstaande film over de alternatieve Robin.

Van McKay verschijnt binnenkort eerst The Tomorrow War met Chris Pratt op de streamingdienst Amazon Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair