Celebrity

Michael Douglas (76) wordt vaak aangezien als de opa van zijn dochter

De acteur vindt het niet altijd leuk om te horen maar hij trekt het zich niet persoonlijk aan.

door FilmTotaal om 13:02 in Celebrity
Michael Douglas, o.a. bekend Basic Instinct en Wall Street (voor de laatstgenoemde won hij zelfs een Oscar) deelt samen met actrice Catherina Zeta-Jones twee kinderen. Zijn jongste, dochter Carys, is net goed en wel afgestuurd. Een mooi moment, maar ook ietwat pijnlijk. Na haar diploma-uitreiking liet Douglas namelijk weten vaak aangezien te worden voor haar opa.

Heel erg gek is dit niet. De zoon van de acteur, Dylan, is 20. Carys is 18. Michael is zelf alweer 76 jaar oud en verschilt dus bijna 60 jaar met zijn eigen dochter. De nodige mensen dachten dan ook dat de opa van Carys haar uitreiking bijwoonde. Dit laat Douglas tijdens 'The Kelly Clarkson Show' weten.

Foutje
Zo begint Douglas door te zeggen: ''De diploma uitreiking was een hele mooie gebeurtenis. Het ging bijna allemaal via internet, aangezien we niet in dezelfde kamer als onze dochter mochten zitten vanwege de Covid-regels en zo''.

''Het was geweldig en we zijn gigantisch trots op haar, maar ik moet eerlijk zeggen dat het af en toe wel ietwat lastig is wanneer we andere ouders zien die mij dan zeggen: 'Oh gefeliciteerd! Je zal wel zo trots zijn op je kleindochter'! Ik maak me daar wel nooit kwaad om, ze bedoelen het goed!''Drukke agenda
Douglas zit wel nog niet stil. Zo zal hij in diverse Marvel-projecten te zien zijn, namelijk de What If...? serie en de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Ook zal hij een hoofdrol spelen in de serie Reagan & Gorbachev, waar Douglas in de huid zal kruipen van Ronald Reagan. Christoph Waltz zal Mikhail Gorbachev spelen.

NieuwsFilm

meest populair