Algemeen

'Fast & Furious 9'-clip brengt Han terug!

Fast & Furious 9 komt bijna uit in de bioscoop.

door Jim Pedd om 12:07 in Algemeen
Nog maar even en dan is Fast & Furious 9 eindelijk te zien. De film belooft behoorlijk bizar en spectaculair te worden en brengt de held Han terug om gedurfde missies te ondernemen.

Vandaag is er een clip vrijgegeven die laat zien dat Han inderdaad mee mag spelen met de rest van de crew van Dominic Toretto. Of hij dan ook de ruimte in mag vliegen is nog zeer de vraag, maar dat gaan we snel genoeg merken.

Justice for Han
De #JusticeForHan beweging krijgt daarmee wat ze al jaren hopen te krijgen. Sung Kang werd speciaal voor deze nieuwe film teruggehaald en lijkt ook een rol te krijgen in de tiende (en stiekem gewoon elfde) film in de franchise. Hieronder kan je de clip bekijken:Fast & Furious 9 vormt het begin van het einde van de franchise. Hierna krijgen we nog een tiende film te zien, die in twee delen uitgebracht wordt en het verhaal van Dominic Toretto en de crew afrondt.

In deze negende film reizen ze voor het eerst naar de ruimte (na jaren grappen over de vraag of dat niet mogelijk zou zijn binnen de knotsgekke actie van de franchise). Dom krijgt onder meer te maken met zijn verloren gewaande broertje Jakob, die een huurmoordenaar en crimineel meesterbrein blijkt te zijn.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Het is wel Handig hoe ze dit gedaan hebben

Chris23

Avatar

Woohoooo..Han!! wat een charisma kanon is dat zeg!
...o ... wacht...ik dacht Han Solo.

Master Of Films

Avatar

#JusticeForHan is dat gelinkt aan Star Wars?

NieuwsFilm

meest populair