'Jurassic World: Dominion'-regisseur over de crossover met 'Fast & Furious'

'Jurassic World: Dominion'-regisseur over de crossover met 'Fast & Furious'

Hoe groot is de kans dat Jurassic World een crossover krijgt met Fast & Furious.

Na tijden wachten wordt er eindelijk een flinke tip van de sluier rond Jurassic World: Dominion opgelicht. Regisseur Colin Trevorrow gaf de laatste dagen heel wat interviews en vertelt nu over een amusant idee waar we de laatste weken vaker iets over gehoord hebben dan je op het eerste gezicht allicht zou verwachten.

Universal Pictures heeft twee heel grote franchises met Jurassic World en Fast & Furious. Op de een of andere manier moeten de twee toch wel samen te brengen zijn? Dat verhaal won aan kracht doordat de makers van F9 lieten weten dat alles voor hen mogelijk is, dus ook zo'n crossover.

Een crossover?
Natuurlijk regel je zo'n crossover niet zomaar. En nu zegt ook regisseur Colin Trevorrow dat hij geen idee heeft hoe hij het moet regelen. Maar hij vindt het stiekem wel een leuk idee.

"Ik wil niets zeggen omdat de memes dan misschien stoppen. De werkelijkheid is gewoon niet zo leuk. Ik bedoel, heb ik ooit iets gehoord over een crossover tussen de franchises? Natuurlijk niet," aldus Trevorrow.

Die nog wel oproept om vooral door te gaan met de heerlijke memes: "Geniet ik ervan om te zien hoe mensen het bloedserieus nemen op Twitter? Absoluut. Dus laten we plezier blijven hebben met de 'wat als'-jes."

NieuwsFilm

meest populair