Rita Ora in pikant topje op Insta-foto's

Rita Ora in pikant topje op Insta-foto's

De zangeres/actrice ziet er uitdagend uit.

De zomer is de laatste weken aan het doorbreken in Nederland en dat zorgt weer voor veel zomers geklede mensen op straat. Voor actrice en zangeres Rita Ora hoeft het eigenlijk geen zomer te zijn. Zij dumpt regelmatig zomerse foto's op Instagram. Zomer of geen zomer.

De in Joegoslavië geboren Rita ken je misschien nog uit de Fifty Shades-films waarin ze de rol speelt van Mia Grey, de jongere geadopteerde zus van Christian Grey (Jamie Dornan). Verder had ze rollen in onder meer Fast & Furious 6, Southpaw en Pokémon Detective Pikachu.

Begin dit jaar dook ze nog op in Twist met ook namen als Michael Caine, Lena Headey en Franz Drameh en ergens dit jaar zal ze te zien zijn naast wijlen Carrie Fisher in de avonturenfilm Wonderwell.

Pikante fotodump op Instagram
De actrice is ook erg actief op Instagram en plaatst regelmatig pikante foto's van zichzelf. Nu heeft ze een enorme reeks foto's online gezet, waarvan de eerste gelijk eentje is in een opvallend klein en zomers topje.

[i]"DumP DaY 🤪 HappY FriYaY eVeRYonE !"[ /i] schrijft Rita bij de reeks foto's die je via onderstaande link op haar Instagram kunt bekijken.


Zien hoe de 30 jarige Rita Ora eruit ziet in het topje? Check de fotodump dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair