'Aquaman: The Lost Kingdom': Dit betekent de titel

'Aquaman: The Lost Kingdom': Dit betekent de titel

Wat weten we nu over Aquaman: The Lost Kingdom?

De titel van Aquaman 2 is officieel onthuld; vandaag vertellen we je wat we kunnen concluderen aan de hand van The Lost Kingdom.

De vervolgfilm komt in 2022 uit in de bioscoop en is al sinds 2018 in de maak. Regisseur James Wan wilde de tijd nemen om een goede film te maken als opvolger van het origineel. Warner Bros. gunde hem die tijd en nu de release van de film langzaamaan in zicht komt, is het tijd om een tipje van de sluier op te lichten.

The Lost Kingdom
Details over deze nieuwe film werden tot nu toe goeddeels geheim gehouden. Wel weten we dat de productie wat serieuzer is dan de eerste film. Ook krijgen we weer - naast Aquaman natuurlijk - Mera, Black Manta, Ocean Master en King Nereus te zien.

De titel laat in elk geval duidelijk zien dat de film zich meer focust op het verzonken koninkrijk van Atlantis. In de DC-films werd Atlantis verdeeld in zeven koninkrijken toen het zonk, waaronder Atlantis, Xebel, Fisherman, Brine, Trench, Deserters en het mysterieuze Lost Kingdom.

Het moge duidelijk zijn dat we daar wat meer over gaan leren. Orm vertelde in de eerste film al dat het Lost Kingdom nog moest verdwijnen toen de Council of Kings opgericht werd; iets dat dus later gebeurde. De geschiedenis en mogelijke status van het verloren koninkrijk zullen dus verkend gaan worden in de nieuwe film.

NieuwsFilm

meest populair