Trailer haaienthriller 'Great White': iedereen gaat eraan!

Trailer haaienthriller 'Great White': iedereen gaat eraan!

Check nieuwe beelden uit de volgende haaienfilm.

Er is weer een haaienfilm naar ons op weg. Verwacht overigens geen Jaws of bijvoorbeeld The Shallows, maar meer een snelle snack voor tussendoor. Hieronder hebben we een nieuwe trailer voor de thriller Great White.

De film volgt op recentere haaienfilms als The Meg, Shark Night en 47 Meters Down en uiteraard zijn het weer de haaien die het gemunt hebben om ronddobberend menselijk vlees.

Nieuwe trailer Great White
Hieronder zie je een nieuwe trailer voor Great White van regisseur Martin Wilson die het moest doen met een cast bestaande uit onder meer Katrina Bowden, Aaron Jakubenko, Kimie Tsukakoshi, Tim Kano en Te Kohe Tuhaka. Een Nederlandse bioscooprelease lijkt er niet te komen.



Great White: niet in de bios
In Great White ontmoeten we Charlie, een piloot van een watervliegtuig. Hij moet de rijke zakenman Jojo en zijn vrouw Michelle naar een onbekende plek vliegen. Onderweg zien ze een gekapseisde boot en Charlie besluit te landen om te zien of er nog iemand leeft. Het watervliegtuig sneuvelt daarbij en het duurt niet lang voordat de groep wordt aangevallen door... mensenhaaien.

NieuwsFilm

meest populair