Spannend geklede Jennifer Hoffman in badpak over het strand

Spannend geklede Jennifer Hoffman in badpak over het strand

De Nederlandse actrice als de iconische Ursula Andress.

Fans zal actrice Jennifer Hoffman voldoende hebben. De blondine is al jaren een van de bekendere gezichten op de Nederlandse buis en ze speelde ook al in een flink aantal films. Ook op Instagram laat ze veel van zichzelf zien.

Een van de laatste tv-series die ze deed is Random Shit van Videoland. Maar ze daarvoor ook te zien in onder meer Sophie's Web, Toren C en Gooische Frieten. Bekendere films van de in Gouda geboren actrice zijn Dummie de Mummie en Hartenstrijd.

Binnenkort zal ze te zien zijn in Luizenmoeder - De Film. Hierin speelt ze uiteraard weer Hannah, de bezorgde moeder die zich regelmatig verbaast over de gang van zaken op de basisschool van haar dochter. Ook de andere ouders lijkt ze niet allemaal even normaal te vinden.

Als Ursula Andress op het strand
Hieronder zie je een foto die Jennifer op Instagram plaatste. Ze geeft weinig duidelijkheid over waar de foto vandaan komt, maar waarschijnlijk is het er eentje uit het archief. Het bijschrift maakt het in ieder geval niet heel veel meer duidelijk.

"Moeder zijn. Ik liep laatst door het Vondelpark met de kinderwagen, waarop een oudere dame aan mij vroeg: 'Is het je eerste?' Ik zei ja. Waarop zij zei: 'Dus nu weet je dat er een tijger in je verstopt zat'," aldus Jennifer bij de foto.


Zien hoe de 40 jarige Jennifer Hoffman eruit ziet in haar witte badpak? Check de foto op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair