Iron Man keert in elk geval terug in de geest van 'Armor Wars'

Iron Man keert in elk geval terug in de geest van 'Armor Wars'

Het MCU kan niet zonder Iron Man lijkt het wel.

Don Cheadle krijgt straks een eigen serie op Disney+. Hij is dan te zien in Armor Wars, waarin blijkt wat er gebeurt als de harnassen van Tony Stark in de verkeerde handen vallen.

Sinds de serie is aangekondigd hopen fans al dat dit een terugkeer vormt van Robert Downey Jr. als Tony Stark. De kans dat hij terugkeert in het Marvel Cinematic Universe lijkt eerlijkheidshalve vrij klein, maar als je fan bent van Iron Man kom je zeker aan je trekken met de serie.

Helemaal aan hun trekken
Tijdens een Q&A-sessie vertelde Disney CEO bob Chapek over de terugkeer van Downey Jr. in de serie. Dat lijkt er niet zomaar in te zitten. Maar mocht je fan zijn van Iron Man, kan je bij de serie terecht.

"Vertel de Marvel-fans maar dat we een serie hebben die eraan zit te komen en Armor Wars heet, waarin Don Cheadle de rol van War Machine speelt. Ik denk dat die waarschijnlijk wel iets te bieden heeft voor fans die zitten te jeuken voor meer Iron Man."

De vingerafdrukken van Tony Starks Iron Man zitten over de hele serie. Gek is dat niet, want centraal staat de vraag wat er gebeurt als de harnassen van Tony Stark in de verkeerde handen vallen.

NieuwsFilm

meest populair