De 'Fast & Furious'-cast wil deze spin-off nog graag maken

De 'Fast & Furious'-cast wil deze spin-off nog graag maken

De franchise lijkt voorlopig eigenlijk niet voorbij.

De cast van Fast & Furious 9 zit het al helemaal zitten om een spin-off te maken die zich volledig concentreert op de vrouwelijke heldinnen in de franchise.

Hoofdrolspeler Vin Diesel pitchte in 2017 en in 2019 al eens een spin-off die zich volledig zou concentreren op de vrouwelijke personages in de franchise. Sterker nog, er werden in de jaren daarna door Diesel en zijn zus en producenten-partner Samantha Vincent meerdere vrouwen in het team toegevoegd. En nu vindt het team dat er naast Hobbs & Shaw ook een spin-off kan komen rond de vrouwen.

Vrouwen in F&F
"Geef die meiden een spin-off. Die hebben ze echt nodig," zegt Ludacris over het idee van een spin-off voor de dames. "Er zitten zoveel badass, kick-ass vrouwen in de film. Zij verdienen het echt."

Ook Jordana Brewster die al sinds 2001 betrokken is, ziet het zitten. "Dat zou geweldig zijn. Ik heb die geruchten ook gehoord en denk dat het geweldig zou zijn. En denk maar aan al die mensen die we terug zouden kunnen brengen: Eva Mendes, met wie het ongelofelijk zou zijn om te werken. En Helen mirren, Charlize Theron, Nathalie [Emmanuel], mijzelf en Michelle [Rodriguez]."

Ze zou het dus heel cool vinden. En ook actrice Nathalie Emmanuel vertelde in 2020 al zo'n film helemaal te zien zitten. Nu maar hopen dat de fans het ook willen, want dan kan het zomaar gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair