Jack Black valt voor Ice Cube's moeder in nieuwe komedie 'Oh Hell No'

De laatste film waarin Black speelde, was 'Jumanji: The Next Level' (2019).

Jack Black had het de laatste jaren druk met jungle-avonturen (Jumanji) en griezelige familiefilms (Goosebumps, The House with a Clock in Its Walls), maar gaat nu weer eens voor een echte komedie. Hij in in gesprek voor de hoofdrol in Oh Hell No, een nieuwe film van Sony.

Als Black zijn handtekening zet, dan gaat hij samen met de reeds aangetrokken Ice Cube in de komedie spelen. Ze spelen twee vrienden, respectievelijk Sherman en Will. Hun vriendschap komt in gevaar wanneer Sherman verliefd wordt op de moeder van Will.

Veel schrijvers
Oh Hell No wordt geregisseerd door Kitao Sakurai (Bad Trip, 2021) en het scenario is afkomstig van Scot Armstrong (Old School, 2003), Tracy Oliver (Girls Trip, 2017), Jessica Gao (She-Hulk, 2022) en Rodney Rothman (Spiderman: Into the Spider-Verse, 2018).

Het is op dit moment nog niet bekend wie de moeder van Ice Cube gaat spelen en op welke vrouw Jack Black dus zo stapelverliefd gaat worden dat hij z'n beste vriend ervoor op het spel zet. Zodra dit bekend wordt, lees je het uiteraard op FilmTotaal.

Oh Hell No moet in april 2022 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair