'Transformers 7' boekt weer serieus goede vooruitgang

'Transformers 7' boekt weer serieus goede vooruitgang

Er is namelijk weer een nieuw castlid gevonden.

Steven Caple Jr. werkt op dit moment druk aan een Transformers-film met hoofdrol voor acteur Anthony Ramos. Vandaag blijkt dat er een nieuwe hoofdrolspeelster gevonden is.

Actrice Luna Lauren Velez heeft getekend voor een van de hoofdrollen. Zij speelt de moeder van het personage van Ramos en heeft naar eigen zeggen een grote rol. "Ik maak Transformers 7 en kijk daar heel erg naar uit," aldus Velez. "Ik speel de moeder van Anthony Ramos in de film, dus er zit wat opwindends aan te komen."

Nieuwe Transformers
Er wordt aan meerdere nieuwe films in de franchise gewerkt, maar de film die het meest ver gevorderd is, is zonder meer die van Steven Caple Jr. en Joby Harold. Hun film draait om het personage van Ramos.

Hij is, zoals we recent leerden, een "kwetsbare held die fouten in zijn leven heeft gemaakt en heel hard op zoek is naar vergiffenis en die in de hulp van Optimus Prime hoopt te vinden."

Velez kijkt heel erg uit naar de film, maar heeft geen van de voorgaande delen gezien. "Maar het is heel tof om op een moment als dit te tekenen voor dit project. Het wordt heel erg gaaf."

Er is nog geen releasedatum bekend voor de film. De opnames moeten naar het schijnt over niet al te lange tijd van start gaan in Montreal.

NieuwsFilm

meest populair