Algemeen

Maakt de nieuwe Thanos-achtige schurk van Marvel Studios stiekem komende maand zijn debuut?

Jonathan Majors geeft antwoord op die vraag.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Jonathan Majors ontkent de geruchten dat hij te zien zal zijn als Kang the Conqueror in Marvel-serie Loki. Hij maakt dus echt pas zijn debuut in een van de films van de franchise.

De gedachte is op dit moment vooral dat Majors te zien zal zijn in de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Hij tekende eind 2020 voor die rol in de film, maar sinds dat moment speculeren fans al dat hij ook te zien is in de serie Loki, vooral met het oog op de manier waarop die serie het multiversum verkent en de tijdlijnen die er zijn.

Geen Kang
Maar Majors laat nu duidelijk weten dat hij niet getekend heeft voor een rol als Kang the Conqueror in de serie Loki. We zullen dus nog even moeten wachten om zijn personage te zien in een toekomstige Marvel-film of -serie.

Dat terwijl de bouwblokken natuurlijk wel echt meer dan geschikt zijn om te plaatsen in de serie Loki, die kijkt naar tijdreizen. Kang the Conqueror is in de comics een van de schurken die zo machtig is precies omdat hij terug in de tijd reist.

Toen Variety aan Majors vroeg of hij getekend had voor de serie, was hij duidelijk. Hij ontkende de geruchten en de speculatie van fans en zei: "Ik heb geen idee waar je het over hebt."

Daarmee moeten we mogelijk tot 2023 wachten op het debuut van Kang the Conqueror in het MCU, als Ant-Man 3 te zien is.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Nou lekker duidelijk, echt zo'n antwoord waar je niks aan hebt, want hij zal zoiets nooit (willen of mogen) toegeven.

NieuwsFilm

meest populair