Gerucht: Kraven the Hunter neemt het op tegen schurk Chameleon in zijn Marvel-film

De gemene halfbroers gaan het elkaar volgens dit gerucht opnieuw moeilijk maken.

Aaron Taylor-Johnsons Kraven the Hunter zal het onder meer opnemen tegen zijn even bekende als slechte halfbroer Chameleon in de film die Sony over het Spider-Man-personage maakt. Dat beweert geruchtensite The Illuminerdi althans.

The Illuminerdi schrijft dat de studio momenteel op zoek is naar een acteur van in de dertig voor de rol. Chameleon zou een belangrijke tegenstander van Kraven the Hunter moeten worden, maar de site weet verder niet of de makers van plan zijn om ook andere schurken te gebruiken in de film.

Mocht het waar zijn dat Sony op zoek is naar een acteur voor Chameleon, dan is het enigszins opvallend dat Numan Acar niet is teruggevraagd. Hij speelde immers een personage genaamd Dimitri Smerdyakov (de echte naam van Chameleon in de comics) in Spider-Man: Far From Home (2019).

En het is ook niet dat personages uit het Marvel Cinematic Universe niet in de films kunnen opduiken die Sony op eigen houtje produceert. Michael Keatons Adrian Toomes alias de Vulture is immers ook van de partij in Sony's vampierenfilm Morbius met Jared Leto, zoals te zien was in de eerste trailer.

Hoewel de aanwezigheid van Chameleon in Kraven the Hunter, gezien de connectie van beide personages in de stripverhalen, geen enorme verrassing zou zijn, is het goed om deze berichtgeving van The Illuminerdi voorlopig met een korreltje zou te nemen. De site is niet zo betrouwbaar als bijvoorbeeld The Hollywood Reporter of Variety.

Kraven the Hunter moet begin 2023 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair