Algemeen

'Criminal Minds'-acteur Shemar Moore heeft rol te pakken in 'Sonic 2': Is hij onze Knuckles?

De opnames van de film werden onlangs al afgerond.

door Jeffrey Kouters om 14:34 in Algemeen
Criminal Minds-acteur Shemar Moore heeft zich toegevoegd aan de cast van Sonic 2. Dat heeft hij zelf bekend mogen maken via Instagram.

Moore zal een menselijk personage spelen en dus niet zijn stem verlenen aan Knuckles, de bekende rode egel uit de Sonic-games die in de tweede film te zien zal zijn, maar waarvoor nog geen acteur is aangekondigd.

Daarmee voegt hij zich toe aan een cast die verder onder meer bestaat uit Ben Schwartz (Sonic), James Marsden (Tom), Tika Sumpter (Maddie) en natuurlijk Jim Carrey (Dr. Robotnik).Nu is het dus nog wachten op de aankondiging van de acteur die Knuckles in zal gaan spreken. Eerder ging het gerucht rond dat filmstudio Paramount Jason Momoa (van Aquaman) daarvoor zou hebben benaderd. Ook is nog niet bekend of stemactrice Colleen O'Shaughnessy terug zal keren als Tails.

Jeff Fowler is wederom verantwoordelijk voor de regie. Sonic 2, waarvan de opnames onlangs werden afgerond, moet vanaf april volgend jaar in de bioscoopzalen te zien zijn.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Oh my god, ik ren snel ff naar de supermarkt voor een pak beschuit, of twee Smiley face

Decepticon

Avatar

Waarom vermeld je in kop dan als vraag of hij misschien Knuckles is in de film Jeffrey?
En je kunt beter zeggen S.W.A.T. acteur ipv Criminal Minds acteur wel een beetje up to date blijven hè.

Dwarreldoerak

Avatar

Hij heeft wel in criminal minds gespeeld als Sam hoor en ik vind het gaaf dat hij in Sonic gaat spellen dus decepticon hij speelde wel in die serie criminal minds

NieuwsFilm

meest populair