Algemeen

Kevin Hart kreeg loodzware training van Navy SEALS voor 'Borderlands'

De acteurs in de gameverfilming kregen het zwaar te verduren voor én tijdens de opnames.

door Zilko Tarici om 06:27 in Algemeen
Borderlands-acteur Kevin Hart heeft laten weten dat hij met Navy SEALS heeft getraind vooraf aan de opnames van de film. Dit liet hij vallen tijdens een gesprek dat hij had met Collider in verband met de trailer die onder de pers de rondte doet.

Regisseur Eli Roth wilde dat Hart in perfecte conditie zou zijn voor de film, zodat hij de actiescenes aan zou kunnen. Dat verzoek nam Hart zeer serieus, en daarom riep hij de hulp in van een aantal SEALS.

Goed voorbereid
De training die Hart kreeg richtte zich op lichamelijke oefeningen, wapenoefeningen en vechtoefeningen. Hart liet tevens weten dat dit wel eens een geweldige gameverfilming kan worden. De acteur zei er het volgende over:

"Eli zei: Kevin, ik wil dat je goed voorbereid bent zodat je kont kan schoppen op de set. Daarom heb ik getraind met Navy SEALS, die me de fijne kneepjes van wapengebruik en vechtkunsten hebben geleerd. De opnames van deze film in Boedapest zijn ongelooflijk. Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Flo (Munteanu), Ariana (Greenblatt)... onze cast is geweldig.

Eli gaat voor het echte werk met deze film. Visueel is het een film zoals je die nog nooit hebt gezien. Soms doe ik mee aan films die het potentieel hebben om de franchise naar het volgende niveau te brengen.... en van Borderlands weet niemand wat ze kunnen verwachten. Maar als deze film op de juiste manier aanslaat bij mensen, dan kun je rekenen op Borderlands 2 en Borderlands 3. Zó goed is deze film."

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Denk daarbij aan een royalty behandeling en geen Hell week achtige taferelen voor die miezerige scenes die ze spelen. ;)

NieuwsFilm

meest populair