Algemeen

'Aquaman'-ster Yahya Abdul-Mateen II deelt 'zware' voorbereidingen op 'Aquaman and the Last Kingdom'

Black Manta heeft humor in Aquaman and the Last Kingdom.

door Jim Pedd om 09:11 in Algemeen
Eind 2022 komt Aquaman and The Lost Kingdom uit in de bioscoop. Hoewel de release nog wel even op zich laat wachten, maken cast en crew zich klaar voor de opnames.

Zo ook acteur Yahya Abdul-Mateen II, die zich duidelijk erop voorbereidt om weer in het water te gaan voor de opnames. Hij was in de eerste film niet direct de grootste slechterik, maar hield zich wel bezig met het vechten tegen Aquaman. Zijn personage was Black Manta, die we in de comics ook al zagen strijden met Arthur Curry.

Voorbereiden op de opnames
De Black Manta-acteur bereidt zich duidelijk heel relaxed voor op de opnames en neemt fans daarin op hilarische wijze mee:"Als hij een apparaat of een plan heeft om Aquaman mee te kunnen pakken, gaat hij daar gebruik van maken," vertelde de acteur recent nog. "Hij kan dus overal en op elk moment verschijnen. Maar als hij het doet, hoop ik ook dat we meer van zijn humor te zien krijgen, en de dingen die hem de Black Manta maken die ik ken en het mens dat hij is waar fans zo van houden."

De film is mede geschreven door Davids Leslie Johnson-McGoldrick en de release van Aquaman and the Lost Kingdom vindt plaats in december 2022.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Als het om Aquaman and the Lost Kingdom gaat ben ik alleen geïnteresseerd in Amber (Turd) Heard.

NieuwsFilm

meest populair