Vin Diesel reageert op 'Fast & Furious'-prequelfilm over Dominic Toretto

Vin Diesel reageert op 'Fast & Furious'-prequelfilm over Dominic Toretto

Na deel 11 is alles mogelijk in de Fast & Furious-wereld.

Over een paar weken verschijnt Fast & Furious 9 ook in de Nederlandse bioscopen. Het negende deel in de hoofdreeks van de Fast & Furious-franchise is volgens de berichten een eerste film in een afrondende trilogie.

Na F9: The Fast Saga kunnen we een of meerdere spin-offs verwachten. Zo zagen we eerder al Hobbs & Shaw. Deze spin-off krijgt sowieso een vervolg, maar er zou ook een spin-off moeten verschijnen met de vrouwelijke heldinnen uit de reeks.

Prequel over Dominic Toretto?
In gesprek met Vulture werd aan acteur Vin Diesel de vraag gesteld of hij zin zou hebben in een prequelfilm over zijn personage Dominic Toretto. In F9 is de jonge Dom te zien in een flashback, gespeeld door Vinnie Bennett.

"Ik zal zeggen dat alles nog op tafel ligt," was de reactie van Diesel. Uiteraard wil de acteur de plannen voor de franchise niet prijsgeven nu dat het negende deel pas net in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn.

Op dit moment staat Fast & Furious 9 op $270 miljoen wereldwijd nadat de film al in landen als China, Zuid-Korea en Rusland is verschenen. Volgende week debuteert F9 in de States en vanaf 8 juli zie de film ook op het Nederlandse witte doek.



NieuwsFilm

meest populair