Onheilspellende poster 'Candyman' plus speciale videoboodschap

Onheilspellende poster 'Candyman' plus speciale videoboodschap

Candyman is één van de films die door corona meer dan een jaar werd uitgesteld.

Candyman, de horror-reboot die door de coronapandemie meerdere malen werd uitgesteld, moet in augustus eindelijk de bioscopen bereiken. Vandaag hebben we een nieuwe poster en nieuwe details over de film voor jullie.

In de 'spirituele sequel' zijn de hoofdrollen weggelegd voor Yahya Abdul-Mateen II, Colman Domingo, Teyonah Parris en Nathan Stewart-Jarrett. De regie is in handen van Nia DaCosta en Jordan Peele produceert.

Een hoop nieuwtjes
Naast de nieuwe poster, heeft regisseur DaCosta ook een speciale videoboodschap in het kader van 'Juneteenth' opgenomen. Ook deze kun je hieronder bekijken.

In de film staat de voorheen vervallen wijk Cabrini Green in Chicago centraal. Deze wijk werd in het verleden geterroriseerd door een bovennatuurlijk killer met een haak in plaats van een hand. Als mensen zijn naam vijf keer zeggen in een spiegel, zou dit betekenen dat hij verschijnt om je om te brengen.

Nu Cabrini Green er beter aan toe is, zien we hoe de visuele kunstenaar Anthony McCoy (Abdul-Mateen II) en zijn vriendin (Parris) in een luxe appartement in de wijk intrekken. Al snel komen ze erachter dat de wijk weliswaar is opgeknapt, maar dat de terreur van Candyman zich er nog steeds schuilhoudt...


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair