Algemeen

Poster The Hitcher

door FilmTotaal op 05.12.2006 om 11:12 in Algemeen
Hier dan eindelijk de poster van The Hitcher, de remake van de gelijknamige thriller uit 1986 waarin onze eigen Rutger Hauer op zoek ging naar een gratis ritje, een rol die in de nieuwe versie wordt neergezet door Sean Bean (Lord of the Rings). Trailer nog altijd via hier.
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jildert

Avatar

Creatief zeg :N

Groundhog

Avatar

Lelijk. Lelijke kleuren, niet creatief, gewoon bagger.

Angelater

Avatar

Erg jammer dat van de trailer op te merken is, is dat alles gewoon geremaked is...konden ze zelf geen nieuwe scenes bedenken?
Zelfs de vrachtwagen scene zag je er tussen door -_-

Mr. Scotch

Avatar

Angelater "Erg jammer dat van de trailer op te merken is, is dat alles gewoon geremaked is...konden ze zelf geen nieuwe scenes bedenken?
Zelfs de vrachtwagen scene zag je er tussen door -_-"


Dat is wat een remake doet. Oude scenes in een nieuw jasje. Als je een geheel nieuwe film wilt ga je naar de videotheek, liggen er genoeg.

Wat betreft de poster; ik vind hem eigenlijk best mooi. Fletse kleuren met alleen een soort (opgedroogd) bloederig rood. wel stijlvol eigenlijk. Door ernaar te kijken krijgen je meteen een naar gevoel zonder dat je het kan plaatsen.
Vind hem ook beter dan de oude. Zo'n typische overdreven jaren 70/80 poster.

Angelater

Avatar

Niet helemaal waar.
Met remaken bedoelen ze voornamelijk alleen het verhaal, behalve The Hills Have Eyes waar ik nu op kom.
Maar oke je hebt ook wel gelijk, alleen gaat dat toch iets te ver, en heb ik mogelijk dus gemist wat er zo erg was aan remaken tot nu toe, want voor mij was The Hitcher met Rutger echt een top film 5*!

NieuwsFilm

meest populair