Nieuwe Captain America niet seksueel geïnteresseerd in de Winter Soldier

Nieuwe Captain America niet seksueel geïnteresseerd in de Winter Soldier

De acteur wordt gek van de vragen of Sam Wilson en Bucky iets met elkaar hebben.

Inclusiviteit en alles wat daarmee te maken heeft, is meer een item dan ooit in de wereld, dus ook in Hollywood. En dat is uiteraard een goed iets. Het lijkt er namelijk op dat er steeds meer vrouwelijke acteurs, acteurs met een andere dan witte huidskleur en acteurs (of personages) met een andere seksualiteit dan heteroseksualiteit te zien zijn in films. Maar de discussie daaromheen wekt ook wat irritatie op.

Al jaren zijn er vehalen / geruchten / wensen dat Anthony Mackie's The Falcon en Sebastian Stans The Winter Soldier iets met elkaar hebben. In gesprek met Mackie ging Variety in op de mogelijke seksuele of romantische spanning tussen Sam Wilson en Bucky.

Gewoon vrienden, snap je?
"Er zijn zoveel complexe zaken. Er zijn zoveel dingen waar mensen zich aan vastklampen om zichzelf relevant en rationeel te maken," zei de acteur. "Het idee dat twee jongens vrienden zijn en van elkaar houden is in 2021 een probleem vanwege de uitbuiting van homoseksualiteit. Vroeger konden jongens vrienden zijn, we konden rondhangen en het was cool. Je ontmoette altijd je vrienden aan de bar, snap je?"

"Je kunt dat niet meer doen, omdat zoiets puur en moois als homoseksualiteit is uitgebuit door mensen die zichzelf proberen te rationaliseren," vervolgde hij. "Iets dat altijd heel belangrijk voor mij is geweest, is het tonen van een gevoelig mannelijk figuur. Er is niets mannelijker dan een superheld te zijn en rond te vliegen en mensen in elkaar te slaan. Maar er is niets gevoeliger dan het hebben van emotionele gesprekken en een vriendschap tussen geestverwanten, dus met iemand waar je om geeft en van houdt."

En zo mag duidelijk zijn dan er niets bloeit tussen de twee Marvel-helden. Ze zijn gewoon vrienden van elkaar. Mogelijk biedt dit enige rust voor de mensen die al jaren willen weten of de twee Marvel-helden stiekem met elkaar voetje vrijen.

NieuwsFilm

meest populair