Actieheld Mark Wahlberg in trailer 'Joe Bell'

Actieheld Mark Wahlberg in trailer 'Joe Bell'

"Walk-Across-America-film"

Ondanks dat Mark Wahlberg nou niet de beste acteur is, blijft hij het erg goed doen in Hollywood, vooral in actiefilms. Dit jaar zien we hem in Infinite en volgend jaar speelt hij in Uncharted. Maar er komt binnenkort nog een film met de acteur uit.

De niet altijd-actieheld Wahlberg is namelijk te zien in het drama Joe Bell, samen met de jonge acteur Reid Miller. De film van regisseur Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men, King Richard) debuteerde verleden jaar al tijdens het Toronto Film Festival. Nu hebben we de eerste trailer en poster.

Eerste beelden uit Joe Bell
Hieronder zie je de eerste trailer van Joe Bell, eerder bekend als Good Joe Bell, met een script van Diana Ossana & Larry McMurtry (Brokeback Mountain). Vanaf 23 juli draait de film beperkt in de States. Of het drama ook naar Nederland komt is nog niet bekend.



Joe Bell met Mark Wahlberg
Joe Bell vertelt het intieme en emotionele waargebeurde verhaal van een vader uit Oregon (Wahlberg) die een ode brengt aan zijn homoseksuele tienerzoon Jadin (Miller). Hij begint aan een zelfreflecterende wandeling door Amerika om zijn hart uit te luchten aan de inwoners in het binnenland over de echte en angstaanjagende gevolgen van pesten.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair