Marvel-actrice Chloe Bennet ligt in minuscule bikini op het strand

Marvel-actrice Chloe Bennet ligt in minuscule bikini op het strand

De actrice uit Agents of S.H.I.E.L.D. ligt er zomers bij, met een snorkel.

Actrice Chloe Bennet heeft een belangrijke rol gespeeld in het Marvel Cinematic Universe, zonder dat dit te merken was in de MCU-filmwereld. De actrice speelde namelijk de hoofdrol in Agents of S.H.I.E.L.D. als Daisy Johnson / Quake. De serie bevindt zich in een ander deel van het multiversum van het MCU.

Maar Chloe is uiteraard in meer te zien dan de Marvel-serie. Ze speelde de afgelopen jaren ook een rol in de film Valley Girl (2020) en ze is te horen in de animatiefilms Abominable / Everest: De jonge Yeti (2019) en Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast (2014).

Op de IMDb staat op dit moment maar één andere productie met Chloe die nog moet verschijnen. Ze speelt namelijk Blossom Utonium in de geplaagde live action-serie Powerpuff.

Chloe Bennet in bikini op Instagram
Op Instagram zien we de in Chicago geboren Choe nu op een reeks foto's in minuscule bikini. De foto's zijn vooral humoristisch bedoeld. "Land snorkeling (!!!)," schrijft de actrice bij de vier foto's die al door ruim 200k mensen een vind-ik-leukje hebben gekregen van Choe's 2,6 miljoen volgers.


Zien hoe de 29 jarige Chloe Bennet eruit zien in haar bikini en haar snorkel? Check dan de foto's op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair