Algemeen

Nu weten we echt of Amber Heard in 'Aquaman and the Lost Kingdom' zit

Actrice Heard keert echt terug in Aquaman and the Lost Kingdom.

door Jim Pedd om 07:30 in Algemeen
Het duurt niet lang meer tot de opnames van Aquaman and The Lost Kingdom beginnen in het Verenigd Koninkrijk. Mocht je denken dat de campagne van sommige mensen tegen de rol van Amber Heard in de film kans van slagen had, dan hebben we nieuws voor je.

De actrice deelde op haar Instagram-account een brief van James Wan, waaruit duidelijk blijkt dat ze gewoon weer terug is. Kortom: we kunnen straks weer genieten van haar werk als Queen Mera in de film.

Aquaman and The Lost Kingdom
Op het kaartje dat ze kreeg verwelkomt regisseur James Wan de actrice weer in Atlantis. Verder schreef ze zelf bij haar Instagram-bericht dat ze in quarantaine zit. Dat betekent dat de camera's dus echt snel zullen gaan draaien.

Sinds april zagen we al diverse foto's van Amber Heard verschijnen op sociale media, waarin ze duidelijk maakte zich voor te bereiden op de opnames en de terugkeer in de rol. De camera's zullen in juli beginnen met draaien.De productie van Aquaman and The Lost Kingdom vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk. De verwachting is dat de film vanaf 16 december 2022 in de bioscoop draait.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wesley33m

Avatar

Graag ook een eigen film voor Mera :P

Master Of Films

Avatar

Sinds april zagen we al diverse foto's van Amber Heard verschijnen op sociale media, waarin ze duidelijk maakte zich voor te bereiden op de opnames en de terugkeer in de rol.
Dat was fake. Zie bewijs onderstaande vid van Mr H Reviews uit april.

Mozias

Avatar

Goed om te zien dat de dubbele standaard nog niet is losgelaten. Ze is geen slachtoffer en maakt echte slachtoffers van huiselijk geweld te schande. Want, ja, als man gelooft niemand je.

NieuwsFilm

meest populair