Celebrity

Waarom Han niet uitgenodigd wordt op 'Fast & Furious' feestjes

Ze zijn bang dat acteur Sung Kang hét grote geheim achter 'F9' verklapt.

door FilmTotaal om 11:35 in Celebrity
Na het zien van de eerste trailer van F9 kwamen we erachter dat Sung Kang's personage Han een ietwat onverwachte comeback maakt, aangezien hij eerder in de franchise het loodje leek te leggen. De acteur laat zich hier nu enigszins over uit.

We weten namelijk nog niet hoe het komt dat Han terugkeert. Regisseur Justin Lin stelde al dat alles verbonden is en dat er een reden is voor zijn verrassende terugkeer. Het is duidelijk dat de acteur het nog geheim moet houden.

Ontwijken
Zo zegt Kang dat hij niet gezien of gespot mocht worden op de set en daardoor ook vaak alleen was: ''Als je kijkt naar verschillende setftotos, zie je dat er allerlei verschillende verjaardagsfeestjes werden gevierd''.

''Ik werd echter nooit uitgenodigd. Het risico was nu eenmaal te groot dat iets verklapt zou worden. Ik zag de verjaardagstaarten enkel van ver weg of was er niet eens aanwezig...''

Ervaring
Toch kan Kang wel genieten van de opnames. Zo vindt de acteur het toch een leuke ervaring, al moet hij nog steeds goed opletten dat hij niks vrij geeft. Zo bewaart hij nog steeds angstvallig het geheim van hoe hij terugkeert.

''Ik moet gigantisch goed opletten. Ik heb zelfs niet eens aan mijn vrouw verteld hoe de vork in steel zit. Jullie komen er snel genoeg zelf achter!''

NieuwsFilm

meest populair