'Captain America: Civil War' blijkt nog een team te hebben naast Team Cap en Team Iron Man

'Captain America: Civil War' blijkt nog een team te hebben naast Team Cap en Team Iron Man

Er was ook nog een Team Vision!

De film Captain America: Civil War leek een vrij oncomplexe strijd tussen Team Captain America en Team Iron Man. Beiden hielden er een ander idee op na van wat een superheld moet zijn en waar deze naar moet streven.

Maar volgens een van de regisseurs, Joe Russo, is er een derde team. Hij vindt namelijk dat er ook een Team Vision is in de film.

Team Vision
In basis draait het conflict in Captain America: Civil War om een mislukte operatie van de Avengers met verstrekkende gevolgen. Nadat er tijdens een missie veel slachtoffers vallen, nemen de Verenigde Naties de Sokovia Accords aan die de helden in lijn moeten houden.

Steve Rogers vertrouwde de regeringen niet. En Tony Stark vond dat begrenzingen voor superhelden juist goed waren en hen zouden onderscheiden van de schurken. Het duo kon geen uitweg vinden en eindigde met een groot gevecht.

Nu stelt regisseur Joe Russo dat in de films ook ruimte is voor een derde team: Team Vision. Hoe dat zit legt hij in onderstaande video uit:



In de film sloot Vision uiteindelijk aan bij Team Iron Man omdat hij dat de meest logische manier om de boel aan te vliegen vond. Maar hij bemoeide zich het grootste deel van de film niet direct met de strijd.

NieuwsFilm

meest populair