Disney vindt in deze jonge actrice de nieuwe Sneeuwwitje

Disney vindt in deze jonge actrice de nieuwe Sneeuwwitje

Een volgende Disney-sprookjesfilm gaat over Snow White.

De komende jaren komen er nog wel wat live action-verfilmingen van sprookjes aan. Uiteraard is Walt Disney Studios de hofleverancier in het genre en nu is duidelijk welke actrice de hoofdrol mag spelen in de verfilming van de Disney-animatiefilm Snow White and the Seven Dwarfs uit 1937.

Via Deadline wordt duidelijk dat de nog jonge actrice Rachel Zegler Sneeuwwitje gaat spelen. Zegler maakt haar speelfilmdebuut in Steven Spielbergs musicalremake West Side Story die in december in de bioscopen verschijnt. Ook zal ze een rol hebben in de superheldenfilm Shazam! Fury of the Gods.

Snow White and the Seven Dwarfs
Eerder werd al bekend dat Snow White and the Seven Dwarfs zijn regisseur vond in (500) Days of Summer en The Amazing Spider-Man-kopman Marc Webb en dat de muziek opgeleverd gaat worden door La La Land-songwriters Benj Pasek en Justin Paul.

"Rachels buitengewone vocale capaciteiten zijn nog maar het begin van haar kunsten. Haar kracht, intelligentie en optimisme zullen een integraal onderdeel worden van het herontdekken van de vreugde in dit klassieke Disney-sprookje," aldus Webb in een verklaring.

Met een script van Erin Cressida Wilson moet de verfilming van het verhaal van de Gebroeders Grimm vermoedelijk pas in 2022 opgenomen gaan worden.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair