'Harry Potter'-ster over de toekomst van haar personage

'Harry Potter'-ster over de toekomst van haar personage

Waar gaat het heen met Ginny?

Het epiloog van de laatste Harry Potter-film sprong negentien jaar vooruit in de toekomst. Het publiek leerde zo hoe de cast er nu ongeveer voor zou staan.

Volgens actrice Bonnie Wright, die jarenlang te zien was als Ginny Weasley, reist haar personage daarna nog de wereld over als beroemde Quidditch-speelster.

Heel beroemd
"We weten dat ze een professionele Quidditch-speler werd, dus waarschijnlijk is ze super sportief," begon Wright tegenover Entertainment Weekly. "Waarschijnlijk gaat ze rond de wereld in de jetset, en zitten de kinderen op Hogwarts en heeft ze daardoor ook meer vrijheid."

"Ik vind het zo tof om dit soort verhalen te bedenken! Ik vraag mij vaak af hoe hun huis eruit komt te zien, waar ze leven en waar het dan heengaat."

Natuurlijk "zijn zij en Harry nog altijd samen, en maken ze heel veel plezier. Hij houdt de boel onder controle en heeft het druk met het vaderschap." De filmfranchise eindigde in 2011, maar wie weet is er nog een film mogelijk. Schrijfster J.K. Rowling ontwikkelde immers al eens een theaterstuk: Harry Potter and the Cursed Child, dat diende als 'achtste' deel.

NieuwsFilm

meest populair