Zeg het! Trailer 'Candyman' brengt hem terug!

Met Yahya Abdul-Mateen II en Teyonah Parris.

Geloof het of niet. Zeg vijf keer zijn naam en hij komt je halen. Candyman... Candyman... Candyman... Candyman... Candyman... En je bent je leven niet meer zeker. We zagen het idee al uitgewerkt in Candyman uit 1992 van regisseur Bernard Rose en schrijver Clive Barker. De lang uitgestelde remake komt er nu snel aan.

Candyman stond eigenlijk al gepland voor juni 2020, maar komt nu aankomende zomer uit. Via Universal Pictures Nederland hebben we nu de officiële tweede trailer.

Nieuwe trailer voor Candyman
De moderne Candyman komt van regisseur Nia DaCosta (Little Woods, The Marvels) en Oscarwinnaar en producent Jordan Peele (Get Out, Us) en je ziet Yahya Abdul-Mateen II (The Trial of the Chicago 7, Us) en Teyonah Parris (If Beale Street Could Talk, The Marvels) in de hoofdrollen. Tony Todd is ook te zien. Hieronder de nieuwe trailer.


Candyman: vanaf 26 augustus in de bioscoop
De film start in de achterstandswijk Cabrini Green in Chicago. De bewoners worden decennialang geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak als hand. Hij zou opgeroepen kunnen worden door iedereen die zijn naam vijf keer hardop uit durft te spreken voor de spiegel.

Tien jaar nadat de buurt is opgeknapt, verhuizen kunstenaar Anthony McCoy en zijn vriendin, galerie-directeur Brianna Cartwright naar een luxueuze nieuwe loft in het onherkenbare hippe Cabrini. Anthony begint de duistere details van het verhaal als inspiratie voor zijn schilderijen te gebruiken, en dat had hij beter niet kunnen doen.

NieuwsFilm

meest populair