Vin Diesel over zijn ruzie met 'Fast & Furious'-collega Dwayne Johnson

Vin Diesel over zijn ruzie met 'Fast & Furious'-collega Dwayne Johnson

De acteur vroeg veel van The Rock.

Fast & Furious 9 komt eraan, maar hier zal Dwayne Johnson niet in te zien zijn. Niet zo heel gek, aangezien hij een tijd lang ruzie had met Tyrese Gibson en met hoofdrolspeler Vin Diesel. Laatstgenoemde laat zich er nu over uit.

The Rock noemde Diesel al eerder een 'candy ass' en 'chicken shit'. Wat er precies is gebeurd tussen de twee acteurs is niet bekend, maar Diesel geeft nu een ietwat vreemde verklaring.

Ervaring
Zo begint Diesel door te zeggen: "Dwayne's personage was niet makkelijk om te spelen. Ik wilde hem helpen en gebruikte een dosis 'tough love' om de vertolking juist te krijgen".

"Als producent wil ik ook het beste uit mijn collega's krijgen. We halen Johnson uit zijn worstelwereld en hij moet in één keer het publiek zien te overtuigen".

Resultaat
Toch lijkt Diesel hier eventjes te vergeten dat Johnson al in meerdere films had gespeeld. Hoe dan ook, Diesel was tevreden met het uiteindelijke resultaat.

"Ik ben blij met wat het geworden is. Het was niet altijd even makkelijk en misschien was ik daarom ook niet elke dag even leuk om mee te werken, maar Johnson veranderde wel in de Hobbs die we voor ogen hadden".

NieuwsFilm

meest populair