Opvallende gamefilm 'Borderlands' is al klaar

Opvallende gamefilm 'Borderlands' is al klaar

De opnames voor de film van Eli Roth zijn afgerond.

Hollywood blijft het toch proberen met verfilmingen van games. Even geleden werd duidelijk dat Eli Roth (The House with a Clock in Its Walls, Death Wish) aan de slag ging met Borderlands, een verfilming van de gelijknamige gamereeks die in 2009 debuteerde.

Nu zitten de opnames er alweer op en dit nieuws krijgen we via Twitter-pagina van de film. "Claptrap wilde jullie allemaal laten weten dat hij veilig de trap af is gekomen. De productie van #BorderlandsMovie is officieel klaar! Tot in de bioscoop in in 20 💣 💣," luidt de boodschap.

Borderlands: de film
Hieronder zie je de tweet met Claptrap (a.k.a. CL4P-TP), een robot die ingesproken wordt door Jack Black (Jumanji: The Next Level). Claptrap wordt omschreven als een "steward-bot voor algemeen gebruik". Maar dat zal vast anders uitpakken.

Er zijn ook rollen voor onder meer Cate Blanchett, Edgar Ramirez, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Ariana Greenblatt, Haley Bennett, Gina Gershon, Janina Gavankar, Cheyenne Jackson, Steven Boyer en Benjamin Byron Davis.


In Borderlands keert de beroemde outlaw Lilith (Blanchett) terug naar haar thuisplaneet Pandora om de vermiste dochter van de machtige mogol Atlas (Ramirez) te vinden. Ze vormt een alliantie met een onverwacht team.

Deze onwaarschijnlijke helden moeten het opnemen tegen buitenaardse monsters en gevaarlijke bandieten om het vermiste meisje te vinden en te beschermen. Ze blijkt de sleutel tot een onvoorstelbare macht.

NieuwsFilm

meest populair