M. Night Shyamalan weet nog steeds niet hoe 'Old' moet eindigen

M. Night Shyamalan weet nog steeds niet hoe 'Old' moet eindigen

Over een maand verschijnt de mysterieuze film in de bioscoop.

Eind volgende maand moet de nieuwe film van regisseur M. Night Shyamalan in de wereldwijde bioscopen te zien zijn. De man achter toppers als The Sixth Sense, Unbreakable en het recentere Split is echter nog niet klaar met zijn volgende mysterieuze horrorthriller.

Het blijkt namelijk dat Shyamalan het einde van Old nog moet uitdokteren. Gedurende een panel tijdens het Tribeca Film Fest zei de regisseur dat hij de film nog altijd aan het bewerken is en dat hij nog een keuze moeten maken over het einde.

Hoe je de film zal herinneren
"Ik moet nog beslissen over een bepaald punt; hoe te eindigen op een specifiek punt. Unbreakable eindigt met een soort dipje, toch? Hij zorgt voor een donkere toon. De man waarvan je dacht dat hij de beste vriend was, is de slechterik... Dat punt blijft je voor altijd bij," meent Shyamalan.

Het is dus duidelijk dat Shyamalan nog uitdoktert hoe hij de gevoelige snaar kan raken bij de kijkers. Dit is uiteraard iets waar de filmmaker erg goed in is, zeker bij zijn kleinschaligere films. Old moet in Nederland op 22 juli in première gaan.


In Old speelt tijd een belangrijke rol en speelt zich af op een afgelegen eiland. Wanneer een groep jonge mensen een lijk op een strand vindt worden er een reeks mysterieuze gebeurtenissen in gang gezet. Langzaamaan beseft de groep dat er onnatuurlijke zaken aan de hand zijn, op een eiland waar geen ontkomen aan is.

NieuwsFilm

meest populair