Moordende mafkees Michael Myers terug in trailer 'Halloween Kills'

Moordende mafkees Michael Myers terug in trailer 'Halloween Kills'

Het vervolg op Halloween uit 2018.

Eigenlijk moest dit jaar het tweede vervolg op Halloween uit 2018 in de bioscopen verschijnen, maar door ingrijpende maatregelen door corona wachten we nog altijd Halloween Kills. Nu hebben we de volledige trailer.

Het is opnieuw David Gordon Green die in de regiestoel zat. Uiteraard gaat zijn Halloween Kills verder waar Halloween uit 2018 - een direct vervolg op Halloween uit 1978 - was gebleven. In de beelden zien we Michael Myers dan ook uit het brandende huis ontsnappen.

Volledige trailer Halloween Kills
Wereldwijd wist Halloween (2018) meer dan $ 250 miljoen op te halen en is daarmee het meest winstgevende hoofdstuk in de vier decennia durende franchise. Nu is er Kills en volgend jaar volgt Halloween Ends. Check hieronder de trailer.


Halloween Kills: 14 oktober in de bioscoop
Minuten nadat Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en kleindochter Allyson (Andi Matichak) het gemaskerde monster Michael Myers brandend achterlieten in Laurie's kelder, wordt Laurie met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, in de veronderstelling dat haar levenslange kwelgeest is vermoord.

Maar wanneer Michael zich uit Laurie's val weet te bevrijden, wordt zijn rituele bloedbad hervat. Terwijl Laurie haar pijn bestrijdt en zich voorbereidt om zich tegen hem te verdedigen, inspireert ze heel Haddonfield om in opstand te komen tegen het onstuitbare monster.

De Strode-vrouwen voegen zich bij een groep andere overlevenden van Michaels eerste razernij. Ze besluiten het heft in eigen handen te nemen en vormen een burgerwacht die erop uit is om voor eens en voor altijd met Michael af te rekenen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair