Eerste trailer 'Sing 2' met U2-frontman Bono als afgezonderde rockster (en leeuw)

Eerste trailer 'Sing 2' met U2-frontman Bono als afgezonderde rockster (en leeuw)

Ook Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson en Pharrell Williams maken deel uit van de stemmencast.

Universal heeft de eerste trailer van Sing 2 online gezet, het vervolg op de succesvolle animatiefilm uit 2016. Dit keer moeten koala Buster Moon (Matthew McConaughey) en z'n vrienden een teruggetrokken rockster - een leeuw genaamd Clay Calloway (Bono) - overhalen om mee te werken aan de opening van een nieuwe muziekshow.


Terwijl Gunter (Nick Kroll) Buster helpt met zijn meesterwerk, en de druk en bedreigingen van Mr. Crystal (Bobby Cannavale) toenemen, wordt de hoofdrol van Rosita (Reese Witherspoon) afgepakt en aan Crystals verwende dochter Porsha (Halsey) gegeven.

Kracht van muziek
Wanhopig om zijn voorstelling en leven te redden, gaat Buster op avontuur om de afgezonderde Clay te vinden en hem zover te krijgen dat hij het podium weer opgaat. Wat begint als een droom over groot succes, wordt uiteindelijk een emotionele herinnering aan de kracht van muziek.

De rest van de stemmencast bestaat o.a. uit Scarlett Johansson, Taron Egerton, Pharrell Williams en Eric André. De regie staat wederom op naam van Garth Jennings, die het ditmaal in z'n eentje doet. Hij schreef tevens het scenario.

Sing 2 draait vanaf 8 december in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair