Netflix en Jerry Seinfeld (Bee Movie) maken film over populaire ontbijtsnack Pop-Tarts

Netflix en Jerry Seinfeld (Bee Movie) maken film over populaire ontbijtsnack Pop-Tarts

De nieuwe komedie gaat 'Unfrosted' heten.

Jerry Seinfeld is op het podium al meer dan tien jaar druk met z'n grapjes over Pop-Tarts, een krankzinnig populaire ontbijtsnack uit de Verenigde Staten. De grappenmaker vindt dit echter nog niet genoeg en gaat er nu een complete film over maken voor Netflix.

Seinfeld komt met een nieuwe komedie over Pop-Tarts en zal deze zelf gaan regisseren. Ook zal hij er een hoofdrol in gaan spelen. De film, Unfrosted genaamd, gaat over het ontstaan van de smakelijke gebakjes.

Seinfeld-reünie
Seinfeld schreef het scenario van Unfrosted samen met Spike Feresten en Barry Marder, die al eerder met hem werkten aan de populaire tv-serie Seinfeld en aan Seinfelds animatiefilm Bee Movie (2007).

Seinfeld legt zelf uit hoe het idee tot stand kwam: "Ik zat thuis en zag alleen maar sippe gezichten op tv, dus besloot ik dat ik iets luchtigs en flauws moet gaan maken. Vervolgens werd mijn stukje over Pop-Tarts uit mijn laatste Netflix-show ineens een gigantische en knotsgekke komedie."

Een Pop-Tart is een gebakje van Kellogg's dat ontstond in 1964. Het bestaat uit een zoete vulling omsloten door een dikkere korst. De snack dient te worden opgewarmd in een broodrooster. Pop-Tarts zijn het meest verkochte product van Kellogg's, met jaarlijks meer dan 2 miljard verkochte gebakjes.

NieuwsFilm

meest populair