Britney Spears: "Alles op mijn Insta was één grote leugen"

Britney Spears: "Alles op mijn Insta was één grote leugen"

De popprinses hoopt na al die jaren nu definitief onder het curatorschap van haar vader uit te komen.

Britney Spears heeft zich woensdag voor het eerst in lange tijd zelf weer uitgesproken over het curatorschap van haar vader Jamie. De popzangeres heeft de rechter gevraagd dit op te heffen om de controle over haar leven terug te krijgen.

Tijdens de zitting, die Spears bijwoonde via een videoverbinding, had de beroemdheid weinig goede woorden over voor de mensen om haar heen die bijna alles bepalen wat zij in haar leven doet. Spears vergeleek haar situatie met mensenhandel.

"Mijn vader vond het geweldig om de controle over mij te hebben en me pijn te doen", zei ze onder meer in haar statement aan de rechter. "Ik moest werk doen tegen mijn zin in en al mijn bezittingen werden van me afgepakt. Ik werd elke seconde van de dag in de gaten gehouden en had totaal geen privacy meer".

Diezelfde dag heeft Spears haar excuses aan haar fans aangeboden voor haar Instagram-berichten van de afgelopen twee jaar. Volgens Spears stelde ze haar leven namelijk mooier voor dan het daadwerkelijk is.

"Ik heb tegen de hele wereld gelogen door steeds maar te zeggen dat het goed met me ging", schrijft Spears op Instagram. "Ik schaamde me voor wat er daadwerkelijk aan de hand was. Ik ben getraumatiseerd, maar net doen of het goed ging, hielp me ook op een bepaalde manier".

De volgende hoorzitting vindt plaats op woensdag 14 juli.

NieuwsFilm

meest populair