Heel goed nieuws voor 'Sonic the Hedgehog 2'

Heel goed nieuws voor 'Sonic the Hedgehog 2'

In april 2022 moet de sequel de bioscopen bereiken.

Jeff Fowler, regisseur van Sonic the Hedgehog 2, heeft via sociale media laten weten dat de opnames van de sequel officieel zijn afgerond!

De opnames van de film vonden in eerste instantie plaats in Vancouver, maar werden de afgelopen weken verplaatst naar Hawaii. Daar werd afgelopen week het laatste shot uiteindelijk gefilmd. Om dit heuglijke feit te vieren deelde Fowler onderstaande foto.

De opnames van het vervolg begonnen afgelopen maart, wat betekent dat er slechts drie maanden nodig waren om de grote film te filmen.

Tails & Knuckles
Sonic the Hedgehog 2 moet in april 2022 de bioscopen bereiken en heeft een cast die bestaat uit terugkerende namen als Ben Schwartz (Sonic), James Marsden (Tom Wachowski) en Jim Carrey (Dr. Robotnik).

Uit een mogelijke beschrijving van de plot die onlangs lekte werd duidelijk dat Sonic in de eerste film een tijdje alleen wordt gelaten terwijl Tom en Maddie op vakantie gaat. Niet lang daarna keert de boosaardige Dr. Robotnik terug met een nieuwe partner genaamd Knuckles. Samen zijn ze op zoek naar een smaragd waarmee ze hele beschavingen kunnen vernietigen. Aan Sonic en zijn maatje Tails de taak om de twee tegen te houden.



NieuwsFilm

meest populair