'Star Wars' doet een grote onthulling over Boba Fett

'Star Wars' doet een grote onthulling over Boba Fett

Hij is niet de enige kloon van Jango Fett die langzaam groeit!

De serie Star Wars: The Bad Batch is in volle gang op streamingdienst Disney+ en blijkt zo nu en dan nieuwe details over de franchise te onthullen. In de meest recente serie leren we een aantal zaken over Boba Fett.

Allereerst waarschuwen we je voor spoilers. Dit artikel verklapt de clou van de meest recente aflevering van Star Wars: The Bad Batch.

Grote onthullingen
In de serie Star Wars: The Bad Batch zien we hoe de klonen, 'the Bad Batch', een jonge kloon probeert te beschermen. Zij heet Omega en blijkt een "pure genetische replicatie" van Jango Fett te zijn. Ze is gemaakt met "puur, eerste generatie dna".

De planeet Kamino probeert Omega te gebruiken als bron van het dna van Jango Fett, om relevant te blijven voor het Keizerrijk.

Interessant is dat daarmee duidelijk is dat Boba Fett en Omega technisch gezien broer en zus zijn. Dat wisten we nog niet. En we wisten ook niet dat Jango zijn 'zoon' eerst een andere naam gaf, namelijk Alpha.

Duidelijk is dat Lucasfilm met deze serie nog iets groters aan het opbouwen is. Wellicht dat er stiekem ergens een nieuw leger van klonen gemaakt wordt?

NieuwsFilm

meest populair