Toch niet einde verhaal voor Batman-film 'Nightwing'

Toch niet einde verhaal voor Batman-film 'Nightwing'

De film van Adam McKay zou er toch gewoon kunnen komen.

Warner Bros. en DC Films waren de afgelopen jaren behoorlijk ambitieus als het aankomt op het aankondigen van nieuwe superheldenfilms. Vaak waren daar ook behoorlijk grote namen aan verbonden en opmerkelijk vaak kwamen de films er uiteindelijk niet.

Een van de producties waar we erg naar uitkeken was Nightwing, dat als het live-action debuut van Chris McKay moest dienen. Hij zou een scenario van Ozark-bedenker Bill Dubuque verfilmen. Nu blijkt dat de film er nog altijd kan komen.

Niet gecancelled
Drie jaar geleden werd de film aangekondigd en sindsdien is McKay maar aan de slag gegaan met The Tomorrow War. Dat is nu zijn live-action debuut en een film die op Amazon Prime Video komt te staan. Maar dat wil niet zeggen dat Nightwing er niet komt.

"De reden waarom ik op dit moment twijfel, is omdat niemand mij heeft gezegd dat we de film niet maken. Maar ze hebben op dit moment gewoon andere prioriteiten," vertelt McKay.

Hij blijft hoopvol: "Ik blijf hoopvol dat ik die film kan maken. Misschien dat het wensdenken is, maar eerlijk gezegd heeft niemand tegen mij gezegd: 'Knul, die film ga je niet maken'. Wat ze wel hebben gezegd, is dat ze geen prioriteit leggen bij de film. Ze willen denk ik nog altijd een Nightwing-film maken."

NieuwsFilm

meest populair