Superknappe actrice Olivia Munn straalt helemaal op deze nieuwe foto's

Superknappe actrice Olivia Munn straalt helemaal op deze nieuwe foto's

De 'Predator'-actrice was gezellig op stap met haar nieuwe vriend.

Hollywoodster Olivia Munn en komiek John Mulaney zijn nog steeds aan het daten met elkaar. De twee beroemdheden worden sinds een kleine maand aan elkaar gelinkt. Dat weet People te melden.

Olivia Munn en haar nieuwe vriend John Mulaney hebben zaterdag een bezoek gebracht aan Rick's Drive In & Out, een populair restaurant in Los Angeles, om lekker te lunchen met elkaar. "Ze hadden het erg gezellig samen", weet een ooggetuige te melden aan People.

En dat blijkt ook wel uit de foto's die de altijd oplettende paparazzi hebben weten te maken van hun date. De tortelduifjes, die het wel rustig aan blijken te doen, zijn namelijk beide met een enorme glimlach op het gezicht te zien.

Munn en Mulaney blijken elkaar te hebben leren kennen via de kerk. Toch denken veel professionele roddelaars dat de twee elkaar stiekem al wat langer kennen. In december vorig jaar steunde Munn bijvoorbeeld publiekelijk toen hij moest worden opgenomen in een afkickkliniek voor zijn alcoholverslaving. Daar heeft hij zo'n twee maanden doorgebracht.

Het moment waarop de eerste geruchten naar buiten kwamen over hun mogelijke romance was overigens ook wel enigszins opvallend; enkele dagen daarvoor had Mulaney namelijk nog zijn scheiding met zijn ex-vrouw Anna Marie Tendler, een visagiste, aangekondigd.

NieuwsFilm

meest populair