Ron Perlman is Optimus Primal in 'Transformers: Rise of the Beasts'

Ron Perlman is Optimus Primal in 'Transformers: Rise of the Beasts'

De voormalige Hellboy heeft een van de belangrijkste rollen in de zevende Transformers-film.

Volgens Collider zal niemand minder dan Ron Perlman de stem verzorgen van Optimus Primal, leider van de Manimals, in Transformers; Rise of the Beasts.

Perlman sprak de stem van het personage al eens eerder in in animatieserie Transformers: Power of the Primes. Naast leider van de Manimals is hij kapitein van ruimteschip Axalon en staat hij erom bekend dat hij een geduchte strijder is die zijn vijanden respecteert. Als je echter een van zijn bondgenoten aanraakt, is hij echter ook de eerste die tegenstanders een kopje kleiner maakt.

De nieuwe Transformers-film speelt zich af in 1994 en heeft locaties die uiteenlopen van New York tot Machu Picchu. Het verhaal is deels gebaseerd op de verhaallijn van Beast Wars en laat een strijd tussen verschillende robotstammen zien.

Manimals vs. Predacons
Regiseur Steven Caple Jr. zei er onlangs het volgende over:

"In onze film hebben we prehistorische beesten die door tijd en ruimte reizen en op onze planeet terechtkomen. De eerder genoemde Manimals nemen het op tegen de Predacons, die in onze film meer reptielachtig zijn. We hebben er al een paar gezien in andere Transformers-films, maar nu zien we ook een andere kant."

Naast Perlman zijn de (menselijke) hoofdrollen in Transformers: Rise of the Beasts weggelegd voor Dominique Fishback en Anthony Ramos. Caple Jr. verfilmt een script van Darnell Metayer, Josh Peters en Joby Harold.

NieuwsFilm

meest populair