Vin Diesel heeft een hoopvolle update voor 'Riddick'-fans

Vin Diesel heeft een hoopvolle update voor 'Riddick'-fans

Mocht je van Riddick houden, dan ga je meer krijgen!

Een vierde film rond Riddick is al lange tijd in de maak. En die gaat er ook echt komen, dat belooft acteur Vin Diesel, die al tijden probeert de film op gang te krijgen. nu lijkt dat eindelijk te gaan lukken.

In 2019 lag er al een scenario voor de film, met als subtitel Furya. Nu zegt Diesel dat de makers richting de productie bewegen en dat er mogelijk zelfs een nieuwe videogame in de franchise komt.

Nieuwe Riddick-film
Diesel meldde heel wat rond de nieuwe Riddick-film, deel van een franchise die in 2000 gelanceerd werd.

"[Regisseur] David Twohy heeft een geweldig script geschreven. Het is gewoon een kwestie van timing, we moeten de kans vinden om 'm op te nemen," aldus Diesel.

"Maar ik geloof dat we in Australie opnemen. Dit zou het vierde hoofdstuk in de reeks zijn, wat echt geweldig zou zijn. We hebben een groot succes geboekt met Escape From Butcher Bay, meer het voelt nu als een eeuw geleden. Voor mijn gevoel moeten en kunnen we echt gebruik maken van de gaming-ruimte en een extra hoofdstuk toevoegen. Maar het script voor de film ligt ook al klaar. Dus ga er maar van uit dat we op weg zijn naar de opnames van het vierde hoofdstuk van Riddick."

Voor de context: Escape from Butcher Bay was een game in de franchise die in 2004 uitgebracht werd. In 2009 volgde er nog een: Assault On Dark Athena.

NieuwsFilm

meest populair