Pijnlijk: 'Fast & Furious 9' is nu officieel rotten op Rotten Tomatoes

Pijnlijk: 'Fast & Furious 9' is nu officieel rotten op Rotten Tomatoes

De nieuwe F&F-film valt niet zo goed.

Aan de box office is Fast & Furious 9 zeker niet de minste film. Maar bij critici lijkt de nieuwe film in de franchise het niet al te goed te doen.

In het nieuwe hoofdstuk zien we dat Han Lue terugkeert, nadat hij vermoord leek te zijn door Deckard Shaw. En we leerden dat Dominic Toretto nog een verlorengewaande broer heeft in de vorm van huurmoordenaar Jakob. Dit brengt de crew op een bijzondere reis, waarbij men onder meer de ruimte in gaat.

Helemaal verrot
Hoewel de film aan de box office een geweldig weekend beleefde (met 70 miljoen dollar in de Verenigde Staten, het beste openingsweekend sinds december 2019), is lang niet iedereen echt vrolijk.

Op Rotten Tomatoes staat de film nu op 'rotten', met slechts 59 procent positieve recensies. Dat zit als volgt:

"F9 stuurt de franchise verder over the top dan ooit tevoren, maar de manier waarop regisseur Justin Lin de belachelijke stunts weet te maken, zorgt ervoor dat de actie je bezig blijft houden."

Daarmee is het trouwens niet de slechtst ontvangen film in de franchise. Die discutabele eer is voor de tweede film uit 2003, met een score van 36 procent op Rotten Tomatoes.

NieuwsFilm

meest populair