Tony Soprano is terug in trailer 'The Sopranos'-prequel 'The Many Saints of Newark'

Tony Soprano is terug in trailer 'The Sopranos'-prequel 'The Many Saints of Newark'

De zoon van James Gandolfini wordt de jonge Tony Soprano.

Het was even wachten op de eerste trailer voor The Many Saints of Newark, maar nu is deze eindelijk online te vinden. De misdaadfilm is een prequel op één van de beste series ooit gemaakt, The Sopranos. Ook nu staat Tony Soprano centraal.

Het is echter niet James Gandolfini die de rol speelt. De acteur kwam in 2013 te overlijden. De jonge Tony Soprano wordt gespeeld door Gandolfini's zoon Michael Gandolfini die ook een rol heeft in de recente film Cherry met Tom Holland.

Trailer The Many Saints of Newark
Hieronder zie je de trailer voor The Many Saints of Newark van The Sopranos-bedenker David Chase en regisseur Alan Taylor (Thor: The Dark World, Terminator Genisys). Er zijn ook rollen voor onder meer Vera Farmiga, Jon Bernthal, Billy Magnussen, Ray Liotta en Corey Stoll. Vanaf 11 november in de Nederlandse bioscoop en vanaf 1 oktober in de States, ook op HBO MAX.


In The Many Saints of Newark groeit de jonge Anthony Soprano op in een van de meest tumultueuze tijdperken in de geschiedenis van Newark, en wordt een man op het moment dat rivaliserende gangsters opstaan en de greep van de almachtige DiMeo-misdaadfamilie over de steeds meer door rassen verscheurde stad uitdagen.

Gevangen in de veranderende tijden aanbidt hij zijn oom Dickie Moltisanti die worstelt met zowel zijn professionele als persoonlijke verantwoordelijkheden en wiens invloed zal helpen om de beïnvloedbare tiener te maken tot de almachtige maffiabaas die we later zullen kennen als Tony Soprano.

NieuwsFilm

meest populair