'Fast & Furious 9'-ster: Justice For Han moet nog komen

'Fast & Furious 9'-ster: Justice For Han moet nog komen

Acteur Sung Kang vindt het nog niet voldoende en belooft meer.

De film Fast & Furious 9 komt tegemoet aan een belangrijke eis van fans: #JusticeForHan. Het personage van Sung Kang keerde niet alleen terug, maar kreeg ook een belangrijke rol in de laatste films.

Volgens acteur Kang staat er nog meer te gebeuren rond zijn personage en zullen we meer van de #JusticeForHan-wens in vervulling zien gaan.

Meer Justice For Han!
De acteur vertelde over zijn terugkeer dat hij veel geleerd heeft over de franchise. "Het leerde mij en gaf mij ook het gevoel dat Fast niet langer een simpele franchise is. Duidelijk is dat het nu echt gaat over de kracht die je in je hebt om een verschil te kunnen maken."

"Ik was dus echt volledig vereerd en dat is ook het moment waarop ik het enorm serieus begon te nemen. Voor mij als Sung is het nu echt een sprookje allemaal. Maar binnen het verhaal, als je mijn persoonlijke gevoelens en betrokkenheid wegdenkt, dan is er nog geen justice. Ik denk dat het nog niet gerealiseerd is omdat een dierbare van Han er niet meer is. Dus hoe lost dat zich op? En als ik de man die ervoor verantwoordelijk is, wat doe ik hem dan aan?"

Dat gaan we zeer waarschijnlijk wel zien, want er komen nog twee nieuwe films in de franchise aan.

NieuwsFilm

meest populair