Opmerkelijke trailer voor 'Cinderella' met geslachtsloze fee

Opmerkelijke trailer voor 'Cinderella' met geslachtsloze fee

Deze Assepoester-film van Amazon gaat voor alternatieve insteek.

Afgelopen periode en ook komende tijd verschijnen er veel originele films op Amazon Prime Video. Een van de titels die eigenlijk groots in de bioscoop moest verschijnen en nu dus een enkeltje naar streaming heeft gekregen, is Cinderella, of te wel Assepoester.

Cinderella is een muzikale, gewaagde nieuwe kijk op het traditionele verhaal waarmee je bent opgegroeid. De heldin is een ambitieuze jonge vrouw wiens dromen groter zijn dan de wereld toestaat, maar met de hulp van haar Fab G - de geslachtsloze peettante fee - is ze in staat om door te zetten en haar dromen waar te maken.

Eerste teaser voor Cinderella
Hoofdrollen zijn er voor onder meer Camila Cabello als Cinderella, Billy Porter als Fab G, Idina Menzel als stiefmoeder Vivian en Pierce Brosnan als King Rowan. Er zijn ook rollen voor onder meer Nicholas Galitzine, Minnie Driver, Maddie Baillio, Charlotte Spencer John Mulaney en James Corden.

De film van Kay Cannon (Blockers) moest oorspronkelijk in de bioscoop verschijnen, maar door de coronacrisis verkocht Sony Pictures de film aan Amazon Studios. Vanaf 3 september moet het opvallende Cinderella te zien zijn op Amazon Prime Video.



NieuwsFilm

meest populair