Michelle Rodriguez ziet er badass uit op de set van 'Dungeons & Dragons'

Michelle Rodriguez ziet er badass uit op de set van 'Dungeons & Dragons'

We zien weer beelden van haar personage!

Er zijn nieuwe setfoto's opgedoken van de set van Dungeons & Dragons. Die bieden ons een blik op het kostuum en wapen van het personage van actrice Michelle Rodriguez.

Dungeons & Dragons is een game die in 1974 gelanceerd werd en biedt spelers de kans om een wereld vol avontuur te betreden. Al in het jaar 2000 probeerde New Line Cinema er een succesvolle filmfranchise van te maken, maar dat was niet alleen kritisch een flop, maar ook aan de box office.

Nieuwe poging
Nu onderneemt Paramount een nieuwe poging om er een succes van te maken. De eer is ditmaal aan Jonathan Goldstein en John Francis Daley om er iets van te maken. Zij verzamelden een ensemblecast, waarin naast Michelle Rodriguez onder meer Chris Pine en Regé-Jean Page de hoofdrollen hebben.

De opnames zijn nu al enige tijd bezig en daardoor lekken ook regelmatig beelden van de set. Nieuw zijn deze foto's, die het kostuum van het personage van Rodriguez onthullen en laten zien, compleet met een grote bijl. Check hieronder de beelden:

Tweets verwijderd

Je ziet hierboven onder meer dat het personage intrigerende tattoo's heeft en dat ze een gigantische bijl bij zich draagt. Helaas duurt het wel nog even voordat de film in de bioscoop te zien is; de release staat namelijk gepland voor 2023.

NieuwsFilm

meest populair