Zin in een nieuwe Tarantino-film? Dan hebben we geen goed nieuws

Zin in een nieuwe Tarantino-film? Dan hebben we geen goed nieuws

Voorlopig gaat Quentin Tarantino nog niet nadenken over z'n laatste film.

Regisseur Quentin Tarantino wil nog niet eens denken aan zijn laatste film. Met negen films op zijn conto, wil hij er nog maar eentje maken.

Tarantino is namelijk van mening dat een goede regisseur niet al te veel films moet maken. Bij tien ligt zijn zelf opgelegde grens. Dat betekent dat hij er nog maar eentje mag maken hierna. Zo bezien is het ook niet gek dat er heel wat fans zijn die zich heel erg afvragen wat eraan zit te komen als grote finale.

Voorlopig niet
Het lijkt erop dat we voorlopig moeten speculeren. Tarantino sprak met The Big Picture Podcast en vertelt dat hij voorlopig niet wil denken over zijn laatste film.

Hij is net klaar met zijn boek rond Once Upon a Time... In Hollywood en gaat niet aan de slag met een non-fictie boek over films uit de jaren zeventig, getiteld Cinema Speculation. En dan is hij ook nog bezig met een toneelstuk gebaseerd op zijn meest recente film.

"We zullen zien wat er gaat gebeuren, maar mijn plan is om dit boek te maken. En dan wil ik een boek over film geschreven hebben en nog eens na gaan denken over het theaterstuk," begon Tarantino. Om te eindigen met een weinig hoopgevende boodschap voor de fans:

"Ik ga voorlopig nog niet nadenken over mijn laatste film. Op dit moment heb ik andere dingen om te doen."

NieuwsFilm

meest populair